fajny artykuł, natomiast brakuje mi jaki gwint jest tej śruby, lewy czy prawy, lub w którą stronę się wykręca.. Nie mogę u siebie jej wykręcić, mam mały luz, śruba się obrabia ale na siłę nie chcę.. szkoda żeby się popsuło. Czy wiadomo z czego jest zrobiony gwint w który jest wkręcony gwint? plastik, metal? czy coś innego? mam wrażenie że moja śruba pracuje w całości bo ma mały luz. :(
Jeżeli chodzi o kawę, to mi najbardziej smakuje kawa gruboziarnista, świeżo zmielona w młynku. Parzę ją sobie zawsze w specjalnym dzbanku z zaparzaczem, w który zaopatrzyłem się swego czasu na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/kawa-i-herbata/dzbanki-i-imbryki. Odpowiedni sposób oraz czas parzenia kawy jest bardzo istotny i ma przede wszystkim duży wpływ na jakość smaku tego napoju.
fajny artykuł, natomiast brakuje mi jaki gwint jest tej śruby, lewy czy prawy, lub w którą stronę się wykręca.. Nie mogę u siebie jej wykręcić, mam mały luz, śruba się obrabia ale na siłę nie chcę.. szkoda żeby się popsuło. Czy wiadomo z czego jest zrobiony gwint w który jest wkręcony gwint? plastik, metal? czy coś innego? mam wrażenie że moja śruba pracuje w całości bo ma mały luz. :(
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeleteJeżeli chodzi o kawę, to mi najbardziej smakuje kawa gruboziarnista, świeżo zmielona w młynku. Parzę ją sobie zawsze w specjalnym dzbanku z zaparzaczem, w który zaopatrzyłem się swego czasu na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/kawa-i-herbata/dzbanki-i-imbryki. Odpowiedni sposób oraz czas parzenia kawy jest bardzo istotny i ma przede wszystkim duży wpływ na jakość smaku tego napoju.
ReplyDelete